RICK's Agenda
Concert RCC tijdens Mystery Tour
Terug naar vorige pagina

Concert RCC tijdens Mystery Tour

3 juni 2023, 20:15
Categorie: Muziek
Locatie: Munttheater, Collegeplein 3, 6001 HN, Weert

Op zaterdag 3 juni 2023 draagt RICK’s Clarinet Choir (RCC) bij aan The Mystery Tour van The Ray-Stabbing Singers in het Munttheater in Weert. Het belooft een avond vol mysterie en magie te worden, met optredens van zangeres Linda Smeets, zanger en entertainer Stefan Wolter, het RCC, illusionist Martijn Tullemans en uiteraard The Ray-Stabbing Singers. Een en ander zal gepresenteerd worden door zanger en entertainer Erik Fikken. The Mystery Tour begint om 20.15 uur en de entree bedraagt € 13,00. 

The Ray-Stabbing Singers

The Ray-Stabbing-Singers bestaat uit een gevarieerde groep mannen en vrouwen, met als verbindende factor wederzijds respect en de liefde voor muziek en zang. Dit koor is in 1971 opgericht en staat onder leiding van Theo Collaert. Kijk vooral eens op www.theraystabbingsingers.nl om meer over dit koor te weten te komen.

RICK’s Clarinet Choir

Een klarinettenkoor? Jazeker, wanneer een ensemble bestaat uit meerdere soorten klarinetten, in dit geval variërend van de kleine esklarinet tot de veel grotere contrabasklarinet, dan heet dat een clarinet choir, oftewel een klarinettenkoor. RICK’s Clarinet Choir, onder leiding van Lieke Krantzen, bestaat uit zo’n vijftien klarinettisten en één slagwerker, die zowel uit Noord-Brabant als Midden-Limburg komen. Nieuwsgierig geworden?

Kijk op www.rickraakt.nl/clarinetchoir voor meer informatie.