Activiteit

Pianofestival 2023

Binnenkort is het weer zover, het jaarlijkse Pianofestival komt eraan! Deze editie is extra speciaal omdat RICK 75 jaar bestaat. Dit is een fantastische kans voor jullie om samen met andere leerlingen een muziekstuk uit te voeren op het podium.   

Om je aan te melden voor het Pianofestival schrijf je je in via dit formulier én koop je een kaartje (je koopt per persoon éénmalig een kaartje voor deelname aan het hele festival). Let op: de uiterste inschrijfdatum is zaterdag 13 mei. Als de inschrijfdatum gesloten is dan maken wij een rooster en krijg je te horen hoe laat jouw optreden is. 

Veel succes met oefenen en hopelijk zien we je op het Pianofestival van RICK! Namens de pianodocenten: Sylvia, Maartje, Ruud, Marina, Toon.

Pianofestival - deelname leerling
Wat kun je verwachten?
Tips ter voorbereiding

Wat kun je verwachten?

  •  Het festival zal worden beoordeeld door een professionele jury en er zijn ook prijzen te winnen.
  • Maar het belangrijkste is niet winnen, maar meedoen. Het doel van het festival is om jullie te helpen groeien als muzikanten, nieuwe vrienden te maken en vooral veel plezier te hebben.
  • Het is een geweldige kans om jullie vaardigheden te tonen en jullie talent te delen met een
    publiek.

Tips ter voorbereiding

  • Het Pianofestival staat in het teken van samenspel. Je kunt dus alleen meedoen als je met iemand samenspeelt, of iemand begeleidt die zingt.
  • Ook zal er dit jaar een aparte categorie ‘Ouder-kind’ zijn.
  • Als je je opgeeft om mee te doen word je ingedeeld in een categorie die ongeveer even ver is als jezelf, of je zoekt zelf iemand uit om mee samen te spelen.
  • Je mag ook met z’n drieën deelnemen. Overleg wel met je docent. Let op: de pianist dient een leerling van RICK te zijn.
  • Aan het einde van elke categorie is een prijsuitreiking, en aan het einde van de dag is de uiteindelijke uitslag voor de wisselbeker.

meld je hier aan voor deelname aan het Pianofestival

Onze docent(en)

diverse docenten

Pianofestival - deelname leerling

Locatie
Multifunctioneel centrum De Borgh, Doctor Ant. Mathijsenstraat 15 in Budel
Datum & Tijdstip
Zaterdag 10 juni (11:00 uur)
Code
PF 2023
Prijs
6,00
Opmerkingen

Deelname aan het Pianofestival kost éénmalig € 6 per persoon. Als je meerdere keren deelneemt hoef je maar één keer te betalen.

Ja, ik schrijf me in voor deze activiteit!

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus