Activiteit

Inspiratiebijeenkomst Cultuurinslag 

Hierbij willen wij u graag persoonlijk uitnodigen voor een inspiratiebijeenkomst over de waarde van culturele projecten in het kader van de landbouwtransitie en de leefbaarheid van het landelijke gebied. De bijeenkomst is een initiatief van platform Cultuurinslag i.s.m. De Plattelandscoöperatie, De Boeren van Weert, De Limburgse Land- en Tuinbouw Bond, en Natuur en Milieu Federatie Limburg. Geïnspireerd door een aantal aansprekende voorbeelden willen we graag met u in gesprek welke kansen dit biedt in onze eigen regio.

Cultuurinslag - inspiratiebijeenkomst 28 februari
Wat kun je verwachten?

Wat kun je verwachten?

17.30 – 18.30 uur | Informeel welkom met soep, brood en inspiratie
Laat je inspireren door verschillende aansprekende projecten en cultuurmakers die nu al impact hebben op het buitengebied en de relatie stad - platteland.

18.30 – 20.00 uur | Theatervoorstelling met nagesprek
Ervaar ter plekke hoe de theatervoorstelling ‘Iets met boeren…’ op een unieke manier de meest complexe dillema’s invoelbaar en bespreekbaar weet te maken.

20.00 – 21.00 uur | Actieplan
Verken samen met de andere genodigden of en hoe we in Limburg en specifiek Weerterland nog meer en beter gebruik kunnen maken van de waarde van culturele projecten in het kader van de landbouwtransitie en de leefbaarheid van het landelijke gebied.

Onze docent(en)

Cultuurinslag - inspiratiebijeenkomst 28 februari

Locatie
Zorgboerderij Ingelshof, Dupesweg 1, 6005 PP Tungelroy-Weert
Datum & Tijdstip
Woensdag 28 februari (17:30 - 21:00 uur)
Code
CI-2802
Prijs
0,00

Ja, ik schrijf me in voor deze activiteit!

Helaas, er zijn geen plaatsen meer beschikbaar!

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus