Omschrijving

In deze cursus van 10 Lessen lang zing je de sterren van de hemel. De bedoeling is dat je nummers zingt die je leuk vindt en je leert dan hoe je die het beste kunt zingen. Er wordt gelet op ademhaling, stemgebruik en uitspraak.

Geef de dag en tijd die jou het beste uitkomt door bij je inschrijving. Bij de bijzonderheden is er ruimte om dit in te vullen. 

vocal coaching volwassenen
Onze docent(en)
Vraag?

Onze docent(en)

Lieke van Oostenbrugge

Bij docente Lieke van Oostenbrugge kun je uitstekend terecht voor klassieke zangles. Ze helpt jou je basis of zangtechnieken te verbeteren. Met een natuurlijk gebruik van je stem. En met kennis van zaken als resonans, klinkervorming en dictie. Lieke is gespecialiseerd in klassieke zang en ensemblezang (zingen in een groep). Naast een (licht) klassiek repertoire kun je met haar ook uitstapjes maken naar musical. “Tijdens een les leer je van alles, afhankelijk van jouw eigen interesses en tempo. Zingen moet vooral een fijne ervaring zijn. Het plezier staat voorop!”

Wil je nog wat vragen over deze cursus?

Cursus:

vocal coaching volwassenen

Docent(en)
Lieke van Oostenbrugge
Locatie
RICK, Wilhelminasingel 12 Weert
Lesdag
Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag
Aantal
10 lessen start bij voldoende aanmeldingen
Doelgroep
vanaf 18 jaar
Startdatum
Nader te bepalen
Lesduur
40 min.
Code
924
Prijs
115,00 Je woont in Gemeente Cranendonck, Gemeente Nederweert, Gemeente Weert
144,00 Je woont in Gemeente Heeze-Leende, Overige gemeenten
(De prijs kan variƫren vanwege gemeentelijke subsidies. Gezinnen met minimale financiƫle middelen kunnen in aanmerking komen voor extra subsidie.)
Opmerkingen

Start september 2020.

Ja, ik schrijf me in voor deze cursus!