Omschrijving

Er wordt gestart met een juiste basis opzet. De eerste les is dit in houtskool. In de tweede les kan er gekozen worden voor pastel of bister. De laatste twee lessen is hetzelfde model aanwezig en dan kan er geschilderd worden met acryl door de mensen die dat willen.

tekenen en schilderen | portret
Onze docent(en)
Vraag?

Onze docent(en)

Els Maes

·         Wat interesseert iemand? Vanuit die thema’s laat docente Els Maes haar cursisten aan de slag gaan. “Zo creëren we interessante stilleven met eigen gekozen voorwerpen. De constructie en het perspectief worden zichtbaar aan de hand van een transparant lijnenspel. Door vervolgens te experimenteren met materialen en technieken breid je het creatieve proces steeds meer uit. Deze zoektocht verrijkt en verwondert je.” Dit is ook de manier waarop Els zelf vorm geeft aan haar werken. “Mijn passie gaat uit naar levende wezens: mensen en dieren. Ik verdiep me in hun persoonlijke karakter. Door de juiste expressies te verbeelden met verschillende materialen krijgt het ‘onderwerp’ een heel nieuw leven. Heerlijk!”

Wil je nog wat vragen over deze cursus?

Cursus:

tekenen en schilderen | portret

Docent(en)
Els Maes
Locatie
Gemeenschapscentrum De Zaal, Mariastraat 1 Stramproy
Lesdag
Dinsdag (09:15 - 11:45 uur)
Aantal
3 lessen
Doelgroep
vanaf 18 jaar
Startdatum
21 april 2020
Lesduur
150 min.
Code
8325
Prijs
55,00 Je woont in Gemeente Weert
63,00 Je woont in Gemeente Cranendonck, Gemeente Nederweert
69,00 Je woont in Gemeente Heeze-Leende, Overige gemeenten
(De prijs kan variƫren vanwege gemeentelijke subsidies. Gezinnen met minimale financiƫle middelen kunnen in aanmerking komen voor extra subsidie.)

Ja, ik schrijf me in voor deze cursus!