Regionaal instituut Cultuur- en kunsteducatie
Omschrijving

Ouder- en peuterdans bij Rick in Weert:
Spelenderwijs leren en vooral samen veel plezier beleven: vanaf de eerste stapjes tot en met 3 jaar.

Zodra jouw dreumes zijn eerste stapjes zet, kunnen jullie samen instromen in onze allereerste danscursus Ouder- en peuterdans. Samen spelen, ontdekken, fantaseren én natuurlijk samen dansen. Verheug je op levendige lessen, waarin jij en je peuter heel veel plezier zullen hebben.

Passend bij de ontwikkeling van jouw peuter staat tijdens de lessen alles in het teken van spel. Zo ontwikkelen de jongste leerlingen spelenderwijs hun lichaamsbewustzijn en hun motoriek. Er is veel ruimte voor eigen creativiteit en tegelijkertijd biedt onze docent veel structuur, want ook dat is erg belangrijk voor kinderen op deze leeftijd. Het grote voordeel daarvan is dat het lesverloop duidelijk is voor de peuters; daardoor voelen zij zich veilig en durven ze zich steeds vrijer te bewegen en te uiten.

Ouder- en peuterdans is bedoeld voor kinderen van 1 t/m 3 jaar. Je kunt op ieder moment met jouw peuter instromen. Vanaf 4 jaar kunnen  leerlingen starten met Kleuterdans.

Cursus:

ouder en peuterdans

Docent(en)
Aukje Delnooz
Locatie
RICK, Wilhelminasingel 12 Weert
Lesdag
Zaterdag (09:00 - 09:45 uur)
Aantal
12 lessen
Doelgroep
Dreumes en peuter
Startdatum
11 januari 2020
Lesduur
45 min.
Code
712
Prijs
84,00 Je woont in Cranendonck, Nederweert, Weert
105,00 Je woont in Asten, Heeze-Leende, Someren, Overige gemeenten
(De prijs kan variƫren vanwege gemeentelijke subsidies. Gezinnen met minimale financiƫle middelen kunnen in aanmerking komen voor extra subsidie.)
Opmerkingen

1 tot en met 3 jaar.

Ja, ik schrijf me in voor deze cursus!