Cursus

Nieuw Talent Orkest - vervolg

Heb jij deelgenomen aan het Nieuw Talent Orkest in Weert, Nederweert of Heeze-Leende? Wil je graag door met samen muziek maken? Met het vervolg van het Nieuw Talent Orkest kun je blijven genieten van het samen muziek maken. Sluit aan bij het gezamenlijke Nieuw Talent Orkest, waarbij alle muzikanten binnen één orkest spelen. Zo ontwikkel je jezelf als muzikant. Om je individuele muziekskills te verbeteren, kun je extra muzieklessen volgen in kleine groepjes van 2-4 personen.

Nieuw Talent Orkest - vervolg
Wat kun je verwachten?
Tips ter voorbereiding
Onze docent(en)
Vraag?

Wat kun je verwachten?

  • Volg tweewekelijkse repetities van het Nieuw Talent Orkest.
  • Je ontvangt alle benodigde bladmuziek.
  • Naast de tweewekelijkse repetities kun je muzieklessen volgen. Deze worden gegeven in kleine groepjes van 2-4 personen. Meld je aan via jouw muziekvereniging. Ben je geen lid van een vereniging, neem dan contact op met RICK.
  • De aanpak en het repertoire sluiten aan bij de lessen zoals je deze nu gewend bent.
  • De muziekstukken bestaan uit meerdere ‘stemmen’: een makkelijke, een gewone en een moeilijkere partij. Zo kan iedereen meespelen op zijn of haar niveau.

Tips ter voorbereiding

  • Het instrument kun je lenen via de vereniging. Je betaalt dan een kleine vergoeding. Of neem je eigen instrument (incl. rietjes en dergelijke) mee.
  • In tegenstelling tot de eerste 10 lessen van het Nieuw Talent Orkest zijn er geen muziekbuddy’s vanuit de vereniging. Je krijgt nu (indien gewenst) muzieklessen in kleine groepjes van 2-4 personen. Wil je graag individuele muziekles? Neem contact op met RICK voor de mogelijkheden (lessen volgen gaat via een leskaart).
  • Heb jij niet deelgenomen aan het Nieuw Talent Orkest, maar wil je wel aansluiten bij het vervolg? Dit kan eventueel als je al wat muzikale ervaring hebt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
  • Wil je naast het Nieuw Talent Orkest – vervolg ook aansluiten bij een ander orkest, zoals die van de muziekvereniging? Dit kan eventueel na overleg met de dirigent en/of muziekvereniging.

Onze docent(en)

Antoine van Buggenum

Wil je nog wat vragen over deze cursus?

Cursus:

Nieuw Talent Orkest - vervolg

Docent(en)
Antoine van Buggenum
Locatie
Buurthuis Moesel Weert
Lesdag
Donderdag (20:00 - 22:00 uur)
Aantal
10 lessen
Doelgroep
alle leeftijden
Startdatum
7 september 2023
Lesduur
120 min.
Code
7012 23-24
Prijs
157,00
(Gezinnen met minimale financiƫle middelen kunnen in aanmerking komen voor extra subsidie.)

Ja, ik schrijf me in voor deze cursus!

Instrument, Groepslessen & ensembles Zoek een andere cursus