Omschrijving

Van start met de gitaar? We hebben een nieuw concept waarmee je de eerste stappen kunt zetten en je meteen kunt kijken of het bij je past. Als je meedoet met de gitaarclub dan krijg je 15 lessen van 40 minuten.  De leraar heeft speciale muziek gemaakt zodat het vanaf les 1 lekker klinkt. Natuurlijk gebruiken we hierbij de computer en de nieuwste mogelijkheden. Na die 15 lessen heb je zeker de smaak te pakken en kun je inschrijven voor de volgende 15 lessen.

Het jaar daarop? Als het groepje het leuk vindt ga je zo door. Je kunt natuurlijk ook in het gewone muziektraject stappen en diploma’s gaan halen. Aan jou de keus!

gitaarclub
Onze docent(en)
Vraag?

Onze docent(en)

Erik den Tuinder
Paul Gisberts
Leroy Carli
Jitse Zonneveld

Per cursist verschillen de doelen. Docent Erik den Tuinder past zijn lesmethode hierop aan. “Zelfstandigheid is erg belangrijk. In een open sfeer leer ik de leerling zelf te spelen, zodat hij of zij minder afhankelijk van een docent wordt.” 

Plezier hebben in het spelen van je instrument vindt docent Leroy Carli heel belangrijk. "Dit krijg je vanzelf als je ziet hoe dingen lukken. Voor elke leerling is dit anders. De lesmethode pas ik daarom per leerling aan. Gitaarles op maat. Je leert in je eigen tempo. Samen gaan we zoveel mogelijk aan de slag met muziek die jij tof vindt!"

De muziek kunnen spelen die je zelf super vet vindt, is geweldig. Dit gevoel wil docent Jitse Zonneveld graag delen met zijn leerlingen. “Toen ik zelf gitaar leerde spelen, liep ik tegen allerlei uitdagingen aan. Had ik maar iemand gehad die mij toen het antwoord kon geven. Dat had gitaar spelen een stuk makkelijker gemaakt. In mijn lessen herken ik die uitdagingen bij mijn leerlingen. Ik kan ze meteen in een ontspannen sfeer de juiste ondersteuning geven. Zo leer je muziek maken die jij leuk vindt, in jouw eigen stijl! Dan kun je echt genieten van het spelen.”

Wil je nog wat vragen over deze cursus?

Cursus:

gitaarclub

Docent(en)
Erik den Tuinder Paul Gisberts Leroy Carli Jitse Zonneveld
Locatie
Gemeente Weert of Cranendonck
Lesdag
Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag
Aantal
15 lessen start bij voldoende aanmeldingen
Doelgroep
Nog niet bekend
Startdatum
Nog niet bekend
Lesduur
40 min.
Code
922
Prijs
97,00 Je woont in Gemeente Cranendonck, Gemeente Nederweert, Gemeente Weert
121,00 Je woont in Gemeente Heeze-Leende, Overige gemeenten
(De prijs kan variƫren vanwege gemeentelijke subsidies. Gezinnen met minimale financiƫle middelen kunnen in aanmerking komen voor extra subsidie.)
Opmerkingen

8 t/m 12 jaar.
Start september 2020.

Ja, ik schrijf me in voor deze cursus!

Groepslessen & ensembles Zoek een andere cursus