Omschrijving

Zoek je meer diepgang maar is tijd een beperkende factor? Dan is de drie-wekelijkse vervolgcursus passend voor jou.

Deze meerjarige cursus volgt ongeveer hetzelfde programma als de reguliere vervolgcursus. Alleen wordt dit onderverdeeld in 10 lessen inclusief excursie en ongeveer om de drie weken gepland, zodat er meer tijd over blijft om zelfstandig te werken. Tijdens de cursus vinden er regelmatig individuele en groepsgewijze werkbesprekingen plaats. Aan bod komen landschap-, architectuur-, documentaire- en theaterfotografie. Er zijn diverse praktijklessen gepland en ook een excursie naar een inspirerende stad en een foto-expositie.

 

 

fotografie | vervolg compact
Onze docent(en)
Vraag?

Onze docent(en)

Ed Hul

Docent Ed Hul werkt al ruim 25 jaar als allround fotograaf. Zijn kennis en kunde deelt hij graag met cursisten. “Ik leg de nadruk op het vertalen van een opdracht naar een ‘technisch perfecte’ foto. Als je jouw camera kent en de techniek beheerst, dan kun je alles. Met de juiste vaardigheden heb je een goede basis voor het creatieve proces om je onderwerp op jouw manier te kunnen verbeelden. Tijdens de lessen zijn we vooral bezig met het fotograferen zelf. Het is veel doen. Met de groep plezier hebben. Je hoeft geen beroepsfotograaf te worden, om bewuster met je camera om te gaan."

Ed maakt zelf vrij werk en is gespecialiseerd in popfotografie. Daarnaast geeft hij bij verschillende culturele instellingen in Limburg les in fotografie.

Wil je nog wat vragen over deze cursus?

Cursus:

fotografie | vervolg compact

Docent(en)
Ed Hul
Locatie
RICK, Wilhelminasingel 12 Weert
Lesdag
Donderdag (19:30 - 22:00 uur)
Aantal
10 lessen incl. excursie
Doelgroep
vanaf 18 jaar
Startdatum
15 oktober 2020
Lesduur
150 min.
Code
8704
Prijs
190,00 Je woont in Gemeente Weert
219,00 Je woont in Gemeente Cranendonck, Gemeente Nederweert
238,00 Je woont in Gemeente Heeze-Leende, Overige gemeenten
(De prijs kan variƫren vanwege gemeentelijke subsidies. Gezinnen met minimale financiƫle middelen kunnen in aanmerking komen voor extra subsidie.)
Opmerkingen

Lesdata: 15-10, 19-11, 10-12, 14-1, 11-2, 11-3, 8-4, 29-4, 20-5. Excursie volgt nog.

Ja, ik schrijf me in voor deze cursus!

Visuele media Zoek een andere cursus