Regionaal instituut Cultuur- en kunsteducatie
Omschrijving

De bugel hoort bij de koperen blaasinstrumenten. Ook de cornet en de trompet, die een iets andere vorm hebben, horen bij het klein koper. Van klassiek tot pop, samen of solo, het kan allemaal: RICK heeft verschillende groepjes in de regio Weert waar je straks muziek mee kunt maken. Met de bugel kun je ook in de fanfare of harmonie spelen.

Huren of kopen? Bij een vereniging krijg je een instrument in bruikleen. Je kunt om te beginnen het beste een instrument huren. Als je het leuk vindt, kun je er later eentje kopen. Als je gaat huren of kopen, overleg dan vooraf met je docent. Oud genoeg? Je kunt het beste beginnen als je ongeveer 8 of 9 bent. Als je later een beugel krijgt, hoeft dat geen probleem te zijn.

 

 Bekijk hier de prijzen.

 

Cursus:

bugel

Docent(en)
Anusia Witte Marc Kocken Stefan Arits Ellen Vissers
Locatie
Gemeente Cranendonck, Heeze-Leende, Nederweert en Weert
Lesdag
Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag
Aantal
jaarcursus - start vanaf september 2019, instromen kan tussentijds.
Doelgroep
jeugd, jongeren, volwassenen
Startdatum
2 september 2019
Lesduur
15 min.
Code
BU
Prijs
330,00 Je woont in Cranendonck, Nederweert, Weert
610,00 Je woont in Asten, Heeze-Leende, Someren, Overige gemeenten
(De prijs kan variƫren vanwege gemeentelijke subsidies. Gezinnen met minimale financiƫle middelen kunnen in aanmerking komen voor extra subsidie.)
Opmerkingen

Tip voor inwoners van Heeze-Leende: Meld je aan bij de fanfare de tarieven zijn dan voordeliger. Interesse? Neem dan contact op met de fanfare. Fanfare: *Koninklijke Fanfare Philharmonie Leende *Muziekvereniging De Heerlijkheid Sterksel *Fanfare Sint Nicasius

Ja, ik schrijf me in voor deze cursus!