Ouder en peuterdans gaat weer van start
Terug naar Nieuwsoverzicht

Ouder en peuterdans gaat weer van start

05-11-2018
Categorie: Dans, RICK

Ouder- en peuterdans bij Rick in Weert: Spelenderwijs leren en vooral samen veel plezier beleven: vanaf de eerste stapjes tot en met 3 jaar.

Zodra jouw dreumes zijn eerste stapjes zet, kunnen jullie samen instromen in onze allereerste danscursus Ouder- en peuterdans. Samen spelen, ontdekken, fantaseren én natuurlijk samen dansen. Verheug je op levendige lessen, waarin jij en je peuter heel veel plezier zullen hebben.

Passend bij de ontwikkeling van jouw peuter staat tijdens de lessen alles in het teken van spel. Zo ontwikkelen de jongste leerlingen spelenderwijs hun lichaamsbewustzijn en hun motoriek. Er is veel ruimte voor eigen creativiteit en tegelijkertijd biedt onze docent veel structuur, want ook dat is erg belangrijk voor kinderen op deze leeftijd. Het grote voordeel daarvan is dat het lesverloop duidelijk is voor de peuters; daardoor voelen zij zich veilig en durven ze zich steeds vrijer te bewegen en te uiten.

Ouder- en peuterdans is bedoeld voor kinderen van 1 t/m 3 jaar. Je kunt op ieder moment met jouw peuter instromen. Vanaf 4 jaar kunnen  leerlingen starten met Kleuterdans.

Inschrijven: formulier 

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus