UITNODIGING OPENING EXPOSITIE
Terug naar Nieuwsoverzicht

UITNODIGING OPENING EXPOSITIE

28-08-2013

Alle cursisten die het afgelopen jaar een cursus hebben gevolgd bij Rick zijn uitgenodigd om deel te nemen aan deze groepsexpositie. Velen hebben enthousiast gereageerd.

Docenten van Rick hebben voorgesteld om het werk van cursisten jaarlijks te tonen in plaats van het om-en-om exposeren van cursist en docent. Dit zegt alles over de betrokkenheid van docenten van Rick.In onze Galerie zijn wij in de gelegenheid het werk optimaal te kunnen tonen, door de professionele inrichting van de ruimte. Zeer diverse resultaten van zeer diverse mensen komen samen in deze tentoonstelling. Mis ’m niet!

De expositie is in Galerie Rick aan Collegeplein 5 te Weert en zal door Jan van Dongen officieel geopend worden op 1 september 2013 aanstaande om 15:00 uur

Er wordt voor een hapje en een drankje gezorgd.

Graag tot dan!

De expositie ‘Cursisten van Rick presenteren hun werk’ loopt van 2 september tot en met 10 oktober 2012. . De openingstijden van Galerie Rick zijn op maandag tot en met vrijdag en op zondag van 14.00 - 17.00 uur, uitgezonderd (basis)schoolvakanties. Voor meer informatie hierover ga naar www.ricknet.nl.

 

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus