SUCCESVOL OPTREDEN CLARINET CHOIR WEERT MET HARMONIE ST. CECILIA, ASTEN
Terug naar Nieuwsoverzicht

SUCCESVOL OPTREDEN CLARINET CHOIR WEERT MET HARMONIE ST. CECILIA, ASTEN

07-10-2013

Op zondag 29 september 2013 heeft het CCW opgetreden in de Heilige Maria Presentatiekerk in Asten. Dit concert werd uitgevoerd in samenwerking met Harmonie St. Cecilia uit Asten, de Veldhovense klarinettist Guido van de Ven en de Astense harpiste Fleur van Roy.

Het CCW speelde onder andere Canterbury Chorale van Jan van der Roost en Gershwin’s Favorites van George Gershwin. Ter afsluiting hebben het Clarinet Choir Weert en Harmonie St. Cecilia, onder leiding van Alex Rutten, gezamenlijk Danzón No. 2 van de Mexicaan Arturo Márquez uitgevoerd.

Ondanks het prachtige, zonnige weer, zaten er toch zo’n 135 mensen in de kerk. Het applaus na afloop van ieder stuk en aan het einde van het concert maakte duidelijk dat het publiek onder de indruk was van het gebodene. We kunnen dan ook terugkijken op een succesvol concert en we gaan ons nu richten op het kerstrepertoire, als voorbereiding op de diverse kerstconcerten die CCW in december traditiegetrouw in de regio geeft.
Heb je vragen over het Clarinet Choir Weert of wil je weten hoe je in aanmerking komt voor deelname, stuur dan een mail naar info@ricknet.nl of bel: 0495-533954.

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus