stichting Leergeld Weert kan bijdrage leveren aan Rick cursus voor kinderen van 4 - 18 jaar
Terug naar Nieuwsoverzicht

stichting Leergeld Weert kan bijdrage leveren aan Rick cursus voor kinderen van 4 - 18 jaar

15-05-2014
Categorie: Beeldend, Dans, Muziek, RICK, Theater, Visuele media, Zang

Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Stichting Leergeld wil deze kinderen mee laten doen!Ouders met een laag inkomen (maximaal 120% van het bijstandsniveau) en die wonen in de gemeenten Weert, Nederweert of Cranendonck, kunnen voor hun kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar een beroep doen op de stichting Leergeld Weert e.o. De stichting biedt deze kinderen kansen om deel te nemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen.

Deze lokale stichting is aangesloten bij de landelijke vereniging, die bestaat uit 72 Leergeld stichtingen. Indien u meer informatie wilt over de landelijke organisatie en lokale stichtingen in andere regio's, kijk dan op www.leergeld.nl.

Leergeld Weert e.o. werkt nauw samen met het Jeugdsportfonds Limburg en met de gemeenten Weert, Nederweert en Cranendonck.

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus