Rick feliciteert trouwe cursist Kees van Krieken
Terug naar Nieuwsoverzicht

Rick feliciteert trouwe cursist Kees van Krieken

03-07-2013

Winnaar Cadeaucheque € 100,- bekend. Op woensdag 5 juni is de heer Kees van Krieken uitgenodigd voor een feestelijke bijeenkomst op het kantoor van Rick aan de Beekstraat in Weert.

Nietsvermoedend werd de heer Kees Van Krieken ontvangen en doorgeleid naar Emile Florack (Directeur/Bestuurder Rick). Na een ferme handdruk werd hij gefeliciteerd met een boeket bloemen en een Rick cadeaucheque ter waarde van € 100,- als dank voor zijn medewerking aan ons klanttevredenheidsonderzoek. 845 volwassen cursisten van Rick werden in april benaderd met de vraag of zij hun mening wilden geven over onze dienstverlening. Ongeveer de helft van de benaderde cursisten nam de moeite om ons vragenformulier ingevuld aan ons te retourneren. De heer Van Krieken was één van de gewaardeerde respondenten en uit een willekeurige steekproef kwam zijn naam tevoorschijn.Kees van Krieken volgt al een aantal jaren naar volle tevredenheid de cursus Keramiek Algemeen bij docente Mitzie van den Akker. Ook Mitzie is zeer verheugd dat een cursist van haar maandagavondgroep heeft gewonnen en geeft aan dat Kees een gewaardeerde groepsgenoot is en 'hij blinkt uit in decoratie'. Op de vraag hoe Kees de cadeaucheque gaat besteden houdt hij ons in spanning. Wordt het ingezet als korting op de keramiek cursus of gaat hij iets anders kiezen uit het aanbod van Rick? 'Daar ga ik thuis eens rustig over nadenken' besluit hij!

Kees van harte gefeliciteerd met uw cadeaucheque en alle overige deelnemers: bedankt voor de moeite om uw mening over Rick te geven! De resultaten van het onderzoek worden in de loop van volgende week gepubliceerd op onze website: www.ricknet.nl

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus