RICK directeur / bestuurder Emile Florack ondertekent Akte van Levering bij notaris
Terug naar Nieuwsoverzicht

RICK directeur / bestuurder Emile Florack ondertekent Akte van Levering bij notaris

07-12-2017
Categorie: Beeldend, Dans, In de maatschappij, In het onderwijs, Muziek, RICK, Rockplein, Theater, Visuele media, Zang

Vanaf nu mag RICK (Regionaal Instituut Cultuur en Kunsteducatie) zich formeel eigenaar noemen van het pand aan de Wilhelminasingel 12 in Weert.

Woensdag 6 december om 8:45 uur was het grote moment waarop Emile Florack namens RICK de Akte van Levering voorzag van een handtekening. Een belangrijke mijlpaal voor RICK en voor de cultuur in Weert en de regio.

Vanmorgen hebben RICK medewerkers geproost op de nieuwe aanwinst van RICK. Iedereen verheugt zich enorm op de verhuizing naar de nieuwe huisvesting. Voordat we aan de slag kunnen en heel veel cursisten en scholieren van het basisonderwijs en voortgezet onderwijs kunnen ontvangen, voordat we kunnen dansen in onze fonkelnieuwe dansstudio met blinkende spiegels, voordat we de lichtinval kunnen beoordelen in onze frisse nieuwe schilderlokalen, moet nog het een en ander gebeuren. In september 2018 wordt dit uiteindelijk allemaal mogelijk. Dan starten we het nieuwe seizoen 2018-2019 in ons nieuwe pand.

Wil je op de hoogte blijven van de verbouw en verhuisplannen van RICK, raadpleeg dan onze website en volg ons op Facebook.

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus