Meet & Greet met Pablo van der Poel van De Wolff
Terug naar Nieuwsoverzicht

Meet & Greet met Pablo van der Poel van De Wolff

14-01-2013
Categorie: Muziek
Op woensdag 30 januari van 19:00 – 22:30 vindt een exclusief optreden plaats in Zaal Beatrix, Bassin 11 in Weert. Pablo van der Poel, bekend van rock-‘n-rollband DeWolff treedt dan op met de popdocenten van Rockplein.nl

Rockplein.nl is een onderdeel van Rick en verzorgt pop- en rockopleidingen. Bij Rick (locatie Collegeplein) zijn hiervoor speciale lokalen ingericht, voorzien van hippe kleuren en graffiti ter inspiratie. En…. voorzien van voldoende isolatie zodat volume geen punt is.

Let’s get started….

Rockplein.nl is enkele maanden geleden van start gegaan: de docenten hebben hun ideeën verder uitgewerkt en zijn met een aantal leerlingen al voortvarend van start gegaan. De resultaten zijn verbluffend: “het is tot nu toe gelukt dat alle leerlingen na de eerste les naar buiten gaan en een popnummer kunnen spelen!”, aldus de trotse popdocenten: Eric Kessels, Ruud Smeets, Duncan Tilmans, Erik den Tuinder, Rogier van Wegberg en Lucas Schellens.

We zijn dan ook zeer vereerd dat Pablo van der Poel naar Weert komt om samen met onze leerlingen en docenten op te treden en daarmee een memorabele kick off van Rockplein.nl neer te zetten. Het wordt ongetwijfeld een avond waarover nagepraat gaat worden.

Welke lessen kunnen jongeren volgen bij Rockplein.nl?

Rockplein.nl heeft een breed aanbod en er zijn mogelijkheden voor iedereen die geïnteresseerd is in hedendaagse pop en rock muziek. Het aanbod op hoofdlijnen is als volgt:

Drums: drumles die bij je past, je leert verschillende ritmes en technieken toepassen met de nadruk op ontwikkelen van je eigen talent. Rockplein.nl heeft verschillende bands waarmee je straks muziek kunt maken.Basgitaar: de basis van alle muziek; van Rock tot Blues tot Jazz, Soul Funk en alle versmeltingen van nieuwe muziek. Je leert jouw favoriete muziek spelen bij Rockplein.nl.Gitaar: er wordt gewerkt met een modern repertoire aan pop- en rocksongs, van Ilse de Lange tot Metallica en van Red Hot Chilli Peppers tot Robbie Williams. Afhankelijk van jouw smaak wordt er gekeken welke songs aan bod komen.Popkeys: basistechniek aan het toetseninstrument. Je maakt voornamelijk muziek op het gehoor of vanaf akkoordschema’s. Notenlezen is handig maar geen must.MediaMusic: een creatieve cursus gericht op het componeren en ontwerpen van muziek en geluid voor diverse media (films en games).Piano pop/jazz/impro: je leert vanaf les 1 een popnummer begeleiden. Na afronding van de cursus ben je in staat om bij een popbandje te spelen!Pop Sax: de speelstijl van blues/jazz en swing staat centraal

Aanmelden Iedereen is van harte welkom om een gratis proefles te volgen bij Rockplein.nl. Stuur een mail naar info@ricknet.nl (ovv Rockplein.nl) en geef aan wat je zou willen uitproberen: Drums, Basgitaar, Gitaar, Popkeys, MediaMusic, Piano pop/jazz/impro of Pop Sax.

Wij sturen je de gegevens dan door naar de betreffende docent: hij neemt contact met je op over de mogelijkheden in zijn lesrooster.

Rick, Beekstraat 27, Weert.

www.rockplein.nl

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus