Er zijn nog enkele plaatsen vrij om harp te spelen op dinsdagmiddag.
Terug naar Nieuwsoverzicht

Er zijn nog enkele plaatsen vrij om harp te spelen op dinsdagmiddag.

19-09-2017

Op dinsdagmiddag kun je bij docent Mea leren om harp te spelen. Tijdens Muziekcarrousel hebben basisschool leerlingen de harp uitgeprobeerd. Ben jij net als vele anderen gecharmeerd van dit bijzonder unieke instrument? Er zijn nog enkele plaatsen vij. Een GRATIS proefles om mee te starten mag altijd. Zien we jou volgende week dinsdag?

Je kunt al het denkbare spelen: van klassiek tot pop en van wereldmuziek tot .... Vul het zelf maar in. Je hebt haakjesharpen (kleine harpen) ...en pedalenharpen. Door middel van de haakjes en pedalen kun je de toon van de snaren veranderen. Daarnaast kun je zowel solo als in een groep spelen.

Vanaf 7 jaar kun je meedoen met de harplessen. Het beste kun je op een huurinstrument beginnen. Voor kinderen geldt dat ze voor ongeveer €60 een instrument voor een half jaar kunnen huren. Voor volwassenen gelden andere richtlijnen. Bang dat je veel moet sjouwen? Dat hoeft niet. Tijdens de les kun je gebruik maken van een ander instrument, dus dan kun je jouw eigen harp veilig thuis laten.
Bel onze balie om een afspraak te maken voor de GRATIS proefles.

Meteen inschrijven, mag natuurlijk ook: https://www.ricknet.nl/cursusaanbod/cursussen/harp

 

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus