Doe mee met de Week tegen de Eenzaamheid
Terug naar Nieuwsoverzicht

Doe mee met de Week tegen de Eenzaamheid

14-09-2017
Categorie: Beeldend, RICK, Zang

Tijdens het Kom Erbij Festival van 22 september t/m 1 oktober organiseert Punt Welzijn samen met een aantal organisaties verschillende activiteiten. Deze Kom Erbij-activiteiten staan open voor alle inwoners van Weert. De activiteiten zijn een gezellig uitje, en bij uitstek een gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten.

Vindt u het leuk om samen met anderen een rondje over de Weerter kermis te lopen, speelt u graag een kaart- of bordspelletje, vindt u het leuk om samen te zingen of wilt u gewoon een praatje maken onder het genot van een kopje koffie dan bent u van harte welkom bij de activiteiten tijdens het Kom Erbij Festival. Voor het volledige programma van het Kom Erbij festival kunt u op deze link klikken en dan het programmaboekje downloaden. 

Uit onderzoek is gebleken dat meer dan een miljoen Nederlanders zich sterk eenzaam voelt. En al loopt de één meer risico op eenzaamheid dan de ander, iedereen kan op enig moment in zijn leven met eenzaamheid geconfronteerd worden. Maar eenzaamheid is ook een taboe-onderwerp. Eenzaamheid aanpakken doe je samen door oog voor elkaar te hebben. Door nieuwe contacten te leggen en bestaande contacten te versterken.

Ondermeer Bibliocenter, RICK, Land van Horne en Brownies en Downies sluiten aan bij het Kom Erbij Festival om een bijdragen te leveren aan het bespreekbaar maken van eenzaamheid.

Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen bij de verschillende activiteiten. Aanmelden is gewenst maar niet verplicht. Wilt u zich direct aanmelden voor één of meerdere activiteiten dan kunt telefonisch contact opnemen met Thomas Witjes (06-31937368), mailen naar t.witjes@puntwelzijn.nl of klikken op de volgende link: Kom Erbij Festival: aanmeldformulier

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus