De allernieuwste TREND op het gebied van FITNESS en WORKOUT
Terug naar Nieuwsoverzicht

De allernieuwste TREND op het gebied van FITNESS en WORKOUT

11-05-2016
Categorie: Dans, RICK

Barre WorkOut is de nieuwste fitnessworkout die in een hoog tempo de wereld verovert en beoefend wordt door beroemdheden als Madonna, Denise Richards en Natalie Portman. Na Groot-Brittanie, Australie en Canada wordt deze ballet workout nu ook in Weert gegeven.

Iedereen kan het!

Deze dansworkout is geschikt voor jong en oud, getraind en ongetraind. En je hebt er geen balletachtergrond voor nodig! Optionele variaties op de oefeningen worden gegeven tijdens de les, waardoor het past bij de capaciteit van elke leerling. Naast het werken aan een fit lichaam, leer je een andere manier van bewegen: eleganter, vloeiender en met een betere houding als resultaat.

THE TOTAL WORKOUT

Ontdek alle aspecten van een typische Barre WorkOut:

  • Houding, elegantie van ballet
  • Precisie van Pilates
  • Lenigheid en kracht van yoga
  • Conditie van een cardiotraining

Barre WorkOut is een nieuwe manier van bewegen. De verschillende aspecten worden gecombineerd tot een uitdagende en lekkere workout op energieke muziek. De focus ligt op het vormen van de spieren en het verbeteren van balans, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. Deze workout levert indrukwekkende resultaten: je tovert je lichaam om tot een echt danserslichaam.

Het Resultaat

Het resultaat is een fit en uitgebalanceerd lichaam dat efficient werkt. Na elke reeks krachtoefeningen voer je stretches uit om ervoor te zorgen dat de spieren steeds opnieuw worden verlengd. Zo creeer je een sterk maar elegant lichaam zonder opgepompte spieren.

Doe je mee?

http://www.ricknet.nl/cursusaanbod/cursussen/barre-workout

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus