Dameskoor Intermezzo neemt STADSAGENDA in ontvangst
Terug naar Nieuwsoverzicht

Dameskoor Intermezzo neemt STADSAGENDA in ontvangst

29-11-2016
Categorie: RICK

Vanmorgen was het weer gezellig druk in de foyer van RICK. Iedere dinsdagochtend bruist de foyer van gezelligheid. De allerkleinsten genieten bij Ank Steenvoorden van Muziek op Schoot en de dames van Intermezzo zingen met Rita Scheffers vrolijke noten in de foyer.

Vorige week hadden we de prachtige stadsagenda al laten zien aan de dames van Intermezzo en geinformeerd wie er belangstelling had. Nou eigenlijk wilde iedereen wel een exemplaar: lekker grote pagina's zodat je alles erin kan zetten van afspraak bij de tandarts of fysio tot en met verjaardagen.

Cindy Denissen (Weert Media) en Marianne Gehlen (pr & communicatie RICK) stonden de dames van Intermezzo dan ook tijdens hun pauze op te wachten met maar liefst drie dozen agenda's en die werden allemaal blij in ontvangst genomen. Natuurlijk zijn de dames van Intermezzo bereid om even met RICK directeur Emile Florack op de foto te gaan.  Dankjewel lieve dames van Intermezzo voor de mooie plaatjes en Kimberly Roost, bedankt voor de fotografie, iedreeen staat er prachtig op.

Graag tot volgende week en jullie hebben het gehoord: RICK directeur Emile trakteert op koffie bij jullie volgende repetitie! Rondje van de zaak als dank voor jullie medewerking.

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus