CULTUUR COORDINATOR VOORTGEZET ONDERWIJS / PROJECTLEIDER (0,5 FTE)
Terug naar Nieuwsoverzicht

CULTUUR COORDINATOR VOORTGEZET ONDERWIJS / PROJECTLEIDER (0,5 FTE)

16-05-2016
Categorie: In het onderwijs, RICK

RICK werkt vanuit de overtuiging dat creativiteit voor de ontwikkeling van kinderen en jongeren van wezenlijk belang is en draagt dit dan ook nadrukkelijk uit. Dat doet RICK, samen met de onderwijsinstel-lingen (PO, VO en SO), in de vorm van co-creatie waarbij cultuur- en kunstprogramma’s worden ontwikkeld en uitgevoerd. Voor de ontwikkeling en uitvoering heeft RICK kerndocenten in dienst en daarnaast wordt gebruik gemaakt van zogenaamde netwerkdocenten.

Cultuurcoaches worden ingezet om de vraag van het onderwijs te vertalen naar specifieke projecten en doorlopende leerlijnen. De Marktplaats Ku+Cu en het Cultuurplein Asten-Someren worden vanuit RICK gecoördineerd.

Wat de functie inhoudt

Je initieert en implementeert cultuureducatief beleid binnen de scholen voor het voortgezet onderwijs van RICK’s werkgebied en organiseert de daaruit voortkomende programma’s. Daarnaast voer je projecten uit die gericht zijn op de realisatie van innovatieve initiatieven in de Zorg, Bedrijfsleven en Sociale domein.

Je onderhoudt intern contacten met het hoofd Onderwijs, met collega’s van de afdeling, teamleiders en docenten. Je onderhoudt externe contacten met de partners binnen het onderwijs, met culturele organisaties / netwerkdocenten als ook met buurtwerk, welzijnsinstanties, sportorganisaties en projectpartners.

De kerncompetenties ‘ondernemend’, ‘innovatief’, ‘bevlogen’, en ‘professionaliteit’ zijn op jou van toepassing.

Wat wij van je verwachten

Je hebt affiniteit met kunst- en cultuureducatie, specifiek in relatie tot onderwijs. Je hebt een HBO werk en denkniveau. Je hebt aantoonbare ervaring in het leggen en onderhouden van contacten met klanten, fondsen en samenwerkingspartners. Je bent een netwerker, bruggenbouwer en ondernemer. Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk. Daarnaast beschik je over aantoonbare organisatorische kwaliteiten.

Een commerciële achtergrond is een pré.

Wat wij bieden

Wij bieden je een ambitieuze werkomgeving, waarin je samen met bevlogen collega’s doelgericht kunt werken aan onze missie. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar. Er wordt nadrukkelijk gestreefd naar continuïteit van het dienstverband. Salariëring vindt plaats conform de CAO KE, in schaal 8.

Sollicitatie

Spreekt deze functie jou aan? Mail dan jouw sollicitatie uiterlijk 25 mei 2016, met curriculum vitae onder vermelding van het bovengenoemde referentienummer naar RICK, t.a.v. Anne Manders, a.manders@ricknet.nl. Uiterlijk 27 mei a.s. wordt per email geïnformeerd over afwijzing of uitnodiging voor een gesprek. De gesprekken worden gevoerd op de woensdagen 1 juni (1ste-ronde) en 8 juni (2de ronde).

15 juni a.s. is een afrondend gesprek gepland met de overgebleven kandidaat t.a.v. arbeidsvoorwaarden e.d..

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Emile Florack, directeur/bestuurder RICK (0495-533954).

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus