Cranendonck in REP EN ROER op 25 juni
Terug naar Nieuwsoverzicht

Cranendonck in REP EN ROER op 25 juni

19-05-2016
Categorie: Beeldend, Dans, Muziek, RICK

Juni staat in het teken van kunst voor iedereen. Voor het eerst wordt in Nederland een maand lang het podium van alle amateurkunstenaars in het kader van de ‘iktoon-campagne. Tijdens het grootste culturele evenement van ons land tonen Nederlanders die creatief actief zijn in hun vrije tijd, hun werk. Van rapgedichten, zingen in koren en vloggen, tot stand-up comedy en beeldhouwen. Het publiek kan vanaf zaterdag 28 mei tot en met donderdag 30 juni 2016 op meer dan duizend locaties in meer dan 150 gemeenten kunst kijken en van dichtbij beleven. De podia zijn verspreid door het hele land.  

Ook de gemeente Cranendonck wil aansluiten bij dit landelijk initiatief. RICK organiseert daarom het evenement Cranendonck in REP EN ROER op zaterdag 25 juni van 13.00 tot 17.00  in en rond de Smeltkroes in Maarheeze.

Tijdens deze dag wordt er een Cultuurmarkt georganiseerd rondom de Smeltkroes. Alle verenigingen mogen kosteloos gebruik maken van een marktkraam waar zij zich kunnen presenteren. Uiteraard zijn ook Beeldend kunstenaars en van harte welkom.

 In de verschillende zalen vinden optredens plaats van  Cranendonckse verenigingen.

 Voor individuele artiesten en groepen is er het Open Podium. Dus speel je in een Popband, ben je een Open Raam zangeres maar vind je het tijd dat iedereen daarvan mag genieten. Heb je zelf een dans gemaakt,of een fantastische rap .Wil je met je vereniging een optreden verzorgen of alleen een marktkraam……..?

Geef je dan op door een mailtje te sturen naar repenroer@outlook.com

Je ontvangt dan een inschrijfformulier en meer informatie.

Ga voor meer informatie de website: http://iktoon.nl/

of neem contact op met RICK via tel. 0495 – 533954 en vraag naar Rita Scheffers.

 

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus