Regionaal instituut Cultuur- en kunsteducatie
RICK's Agenda
13 mei - 15 sept | Teken- en schilderexpositie bij Mertens Bouwbedrijf
Terug naar Terug

13 mei - 15 sept | Teken- en schilderexpositie bij Mertens Bouwbedrijf

13 mei 2019 - 15 september 2019
Categorie: Beeldend

Verschillende teken- en schildergroepen van RICK exposeren komende tijd bij Mertens Bouwbedrijf (Emmasingel  32 in Weert). De expositie is tot medio september elke dag te bekijken in de vitrines van het bedrijf. De cursisten zijn begeleid door José Jansen, docent tekenen en schilderen.

Het geëxposeerde werk mag er zijn. Intieme landschappen, verstilde stillevens, inspirerende dierportretten en kleurrijke bloemcomposities. Ervaar als toeschouwer hoe de verbeelde werkelijkheid een stimulans geeft om je gedachten daarover te laten gaan. Ga eens voor een werk staan en neem de tijd. Wat zegt het werk jou? Stel het een vraag, wellicht geeft het een antwoord op een vraag die je hebt of sluit het aan op iets waar je de laatste tijd mee bezig bent. Kijk eens op een andere manier naar een tekening of schilderij. Je zult verrast zijn wat het bij je oproept.

Exposanten

Margaret Boomsma, Wilhelmina Brok, Jo Coolen, José Goyens, Dorien de Groot, Maya de Groot Mols, Elles Kunnen, Yvonne Leeuwenburgh, Mels Sengers, Anny Verdonschot.