Geluidsstudio

Facts & figures

  • Simultaan opnemen vanuit 3 recordingruimten
  • Naast de recordingruimten zijn opnamen mogelijk in elke ruimte van RICK. Zeer geschikt voor het opnemen van lezingen, voorstellingen, koren of big bands
  • Professionele apparatuur en instrumenten
  • Vakkundige begeleiding, coaching en ondersteuning

Wil jij als (beginnende) singer-songwriter, solomuzikant of samen met je band of orkest een song opnemen? Of een opname maken voor het afscheid van een medewerker, een jubilea, een digitale groet voor de feestdagen, Carnaval of een andere speciale gelegenheid? Heel tof! Wij helpen jou bij het maken van een volledig afgemixte en gemasterde song. 

Huur studio, apparatuur en instrumenten

In onze professionele geluidsstudio vind je alles wat jij nodig hebt. In onze ruimten heb je de beschikking over diverse zeer kwalitatief uitstekende apparatuur en muziekinstrumenten: drumstellen en percussie-instrumenten, gitaren en versterkers, synthesizers en e-piano’s. Ook kun je spelen op een prachtige concertvleugel. Uiteraard kun je ook gebruik maken van je eigen gear. De opnames zijn vanuit meerdere ruimten simultaan op te nemen.

Muzikale coaching, begeleiding of ondersteuning

Heb jij als muzikant behoefte aan muzikale ondersteuning? RICK biedt een uitgebreide service. Van zang- en bandcoaching tot het daadwerkelijk meespelen. Professionele (conservatorium geschoolde) muzikanten ondersteunen je bij het inspelen van muziek of het meezingen. Ook kunnen we je in contact brengen met getalenteerde mensen uit ons stevige netwerk.

Promoten van jouw muziek

Helemaal blij met jouw opgenomen song? Wij hebben ook de nodige kennis voor het pluggen van songs bij streamingsdiensten. Zo is jouw song straks te horen op Spotify, Apple Music, enz.!
Wil je shinen met een toffe videoclip? Als het studiowerk erop zit kunnen we voor jou aan de slag gaan met filmshoots. Zo heb jij straks ook nog eens een super gave videoclip! Een perfecte promotie voor jou als artiest.

WAT KUN JE VERWACHTEN?
WAT LEVERT HET OP?
ONZE PROFESSIONAL
Vraag stellen

WAT KUN JE VERWACHTEN?

  • Wij hebben drie speciale recordingruimten tot onze beschikking. Het is mogelijk om, verspreid over de verschillende ruimten, simultaan muziek op te nemen. De drie recordingruimten bieden genoeg ruimte voor in totaal 7 muzikanten.
  • Ben je met meer personen? Of wil je voor andere doeleinden een audio-opname maken? Bij RICK kan dit vanuit elk(e) lokaal of ruimte. Wij koppelen de apparatuur aan onze centrale geluidsstudio. Handig voor bijvoorbeeld het opnemen van lezingen, theatervoorstellingen, koormuziek of big bands.
  • Het opnemen van een song, het mixen, samen beluisteren en bijstellen en tot slot masteren van de muziek is mogelijk vanaf € 114,99 voor een solo-artiest of duo of € 319,99 voor een complete band.  Laat ons weten wat jouw wensen zijn - ook voor wat betreft speciale benodigde apparatuur of catering - dan maken we graag een passende offerte op maat!

WAT LEVERT HET OP?

  • Je kunt met je hele band tegelijkertijd spelen net zoals je dat gewend bent bij repetities. De studio’s zijn voorzien van een raam zodat je interactie met elkaar houdt en samen kunt genieten van muziek maken. Daarnaast scheelt dit ook behoorlijk veel tijd en kosten in vergelijking met andere studio’s waar je vaak de partij per instrument inspeelt.
  • Wij mixen de geluidsopnamen – in goed overleg - af tot een kant en klare productie.

ONZE PROFESSIONAL

Eric heeft veel ervaring met het opnemen en mixen van audio. Wil je meer weten over wat hij voor jou kan betekenen? Neem contact met hem op: 

T. 0495 53 39 54
E. e.kessels@rickraakt.nl