Vacature: pianodocent
Terug naar Nieuwsoverzicht

Vacature: pianodocent

01-11-2022
Categorie: RICK

Wil jij jouw passie, kennis en ervaring voor muziek graag overbrengen? Help jij onze pianoleerlingen zichzelf muzikaal te ontwikkelen en hun liefde voor (samen)spel te laten groeien? RICK zoekt een inspirerende docent piano voor een aantal uren in de week.

Ons aantal pianoleerlingen groeit! Daarnaast zetten we muziek steeds meer in als middel bij  maatschappelijke vraagstukken en geven we muziekonderwijs op scholen. Daarom zoeken we een pianodocent, met affiniteit met het klassieke genre, om het huidige team van 4 pianodocenten te ondersteunen. Als we met jou in gesprek gaan, straalt het enthousiasme voor pianospel van je af. Je gaat op zoek naar de juiste lesmethode en benadering om jouw leerling te raken. Ook ben je flexibel en breed inzetbaar. Je staat ervoor open om jouw talent ook in te zetten tijdens educatieproducten in het onderwijs of kunstprogramma’s gericht op kwetsbare doelgroepen.

RICK brengt kunst en cultuur naar het onderwijs en de samenleving. We helpen kinderen, jongeren en volwassenen om zichzelf, elkaar en de wereld beter te begrijpen. Via educatieve programma’s op school en inspirerende activiteiten in de wijk delen we onze kennis en liefde voor kunst, ontwikkelen we talenten en maken we belangrijke thema’s bespreekbaar. We bieden amateurtalent een podium om te stralen en groeien. Professionele docenten en coaches verzorgen ruim 100 workshops en cursussen, afgestemd op ieders niveau, talent en ambitie. Muziek, dans, beeldend, fotografie, theater of taal; zelfs een mix is mogelijk. Ons werkgebied ligt in de gemeenten Weert, Nederweert, Cranendonck en Heeze-Leende.

Help jij onze pianoleerlingen verder? We ontvangen graag jouw motivatie en cv via solliciteren@rickraakt.nl. Wil je meer informatie over de functie? Neem contact op met Jan van Dongen (manager Amateurkunst), T: 0495 53 39 54, E: j.vandongen@rickraakt.nl.

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus