RICK start pianolessen in Maarheeze
Terug naar Nieuwsoverzicht

RICK start pianolessen in Maarheeze

04-02-2020
Categorie: Muziek

Inwoners van Cranendonck kunnen sinds jaar en dag terecht bij RICK voor muzieklessen. Voor pianolessen was de centrale plaats De Borgh in Budel. Daar komt vanaf 2 maart een locatie in Maarheeze bij: RICK heeft onderdak gevonden in Muziekhuis Maarheeze.

Pianolessen bij RICK zijn voor jong en oud. Ook is het mogelijk dat ouder en kind samen les hebben. Voor iedereen is het mogelijk om diploma’s te halen maar dat hoeft niet. Je kunt je breed oriënteren of in de richting van jouw eigen muzikale smaak ontwikkelen. Je talent is in goede handen bij de - conservatorium geschoolde - docent. 

Extra activiteiten

Voor wie het leuk vindt, is er altijd de mogelijkheid aan activiteiten deel te nemen. Ieder jaar is er een grote happening waar pianisten samen met anderen spelen: het Pianofestival in het Cantinetheater. Daarnaast heb je voorspeeluren en presentaties waaraan je mag meedoen. Niet verplicht want als je lekker voor jezelf wilt spelen is dat ook oké.

Gratis proefles

Probeer pianoles eens gratis uit. Je kunt je opgeven door te bellen naar RICK, T: 0495-533954. Heb je vragen of opmerkingen, neem gerust contact met ons op. Kijk hier voor meer informatie over onze pianolessen.

Collegiaal

Muziekhuis Maarheeze en RICK zijn op deze manier samen sterker. Zoveel mogelijk mensen muziek laten maken en hun talent laten ontwikkelen zijn gemeenschappelijk doelen. Door elkaar op te zoeken worden het aanbod en bereik groter. 

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus