RICK’s Big Band opent Fatima Alive!
Terug naar Nieuwsoverzicht

RICK’s Big Band opent Fatima Alive!

24-06-2019
Categorie: RICK

Op zondag 30 juni vindt het evenement Fatima Alive plaats in de Weerter wijk Fatima. Deze dag wordt om 13.00 uur feestelijk geopend in het Fatimahuis (Coenraad Abelsstraat 31) door wethouder Geert Gabriëls, Frans Adriaans en RICK’s Big Band.

Met vele jazzy nummers, waaronder Strike Up The Band en Don’t Know Why, zal de Big Band mede het startsein geven voor alle kunst- en cultuuractiviteiten van die middag. Die bestaan uit de tentoonstelling en verkoop van kunst in het Fatimahuis, een kunstroute door de wijk en een heel gevarieerd aanbod van muziekoptredens op een tiental podia, eveneens verspreid door Fatima.

Verder zijn er diverse eetgelegenheden (Brownies & Downies, een frituurwagen), springkussens en ander kindervermaak, infostands van diverse organisaties en loopt er een rommelroute (vanaf 10.00 uur) door de wijk.

RICK’s Big Band bestaat uit een twaalftal muzikanten en twee zangeressen en staat onder leiding van Mia Claessen. Heb je na het bezoeken van dit optreden zelf ook zin om mee te spelen en speel je een instrument dat past binnen de Big Band bezetting? Vraag dan gerust om informatie, want nieuwe leden zijn altijd welkom! Repetities zijn elke vrijdagavond van 20.00 - 21.30 uur (behalve tijdens schoolvakanties).

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus