RICK werkt!

"For fun" of met een
bedrijfsmatig thema

Workshop ‘Haal meer uit MVO’

Datum:  17-05-2016
Bedrijf: Konnekt’os
Aantal deelnemers: 30 deelnemers

 Op dinsdag 10 mei vond de eerste Konnekt’os-workshop van dit seizoen plaats. Ruim 30 partners en ondernemers van Konnekt’os waren aanwezig bij RICK voor workshops met het thema ‘Haal meer uit MVO!’. Een titel die werd waargemaakt!

Na een enthousiaste opening en presentatie door directeur Emile Florack, liet RICK zien wat de waarde van kunst en cultuur kan zijn voor de aanwezige ondernemers en voor úw bedrijf. Het programma bestond uit twee delen; RICK Werkt! waarbij werd ingegaan op de vraag hoe u kunst en cultuur kunt inzetten voor coachingsdoeleinden en verandertrajecten. Ondernemers kunnen RICK bijvoorbeeld inhuren voor trainingen of teambuildingsprocessen. Ook maakt RICK medewerkers op een creatieve manier bewust van knelpunten op de werkvloer. In een verdiepende workshop liet dramadocente Tineke Prins de partners lastige situaties op de werkvloer naspelen, gebaseerd op praktijkvoorbeelden. Behalve de nodige lachbuien, leverde het verrassende inzichten op!

In de andere workshop ‘Dance for Health’ stond de ondernemers een primeur te wachten! Ze maakten op een bijzondere manier kennis met een nieuwe combinatie van dans en fysiotherapie die alle werknemers -dus ook die van u- langer fit houdt. Marc Vlemmix, oprichter van Dance for Health, vertelde over zijn eigen gevecht met Parkinson en wat deze nieuwe therapievorm voor zijn gezondheid betekent. De resultaten worden wetenschappelijk onderzocht en liegen er niet om! In de verdiepende workshop door dansdocente Sandra Höpfner mochten de aanwezige ondernemers, met de blote voeten stevig op de vloer, zelf ervaren wat deze methodiek met het lichaam doet. De reacties bij de borrel achteraf waren zéér positief over beide workshops!

 

Terug naar bedrijfsleven

Zoekt u een cultuur programma?

Wij stellen, in samenspraak met u, een passend programma samen.

Neem contact op