Omschrijving

Een serie workshops over het tekenen van dieren in diverse technieken

Dieren zijn fascinerende wezens. Leg hun karakter vast met een tekening. Je leert verschillende basisvaardigheden die nodig zijn voor het tekenen van dieren. Deze oefen je met deze workshop door het verbeelden van een hond en kat met materialen zoals pastelkrijt, grafietpotloden, houtskool of kleurpotloden.

workshop dieren tekenen
Wat kun je verwachten?
Tips ter voorbereiding
Onze docent(en)
Vraag?

Wat kun je verwachten?

  • Binnen de groep staat jouw persoonlijke leerproces centraal. De docent helpt jou om jezelf individueel verder te ontwikkelen. Door in een les elkaars werken in de groep te bespreken, leer je van elkaar.
  • De focus ligt op de techniek van het tekenen. Daarnaast leer je tijdens de les diverse materialen kennen en hoe deze gebruikt kunnen worden.

Tips ter voorbereiding

  • Enige tekenvaardigheid is wenselijk.
  • De materiaalkeuze voor jouw tekening is aan jou. Denk erover na welke materialen je wil gebruiken om dieren te tekenen. Neem deze mee naar de workshop

Onze docent(en)

Linty de Bruijn

‘Iedereen kan tekenen en schilderen.’ Docente Linty de Bruijn helpt haar cursisten vanuit deze positieve overtuiging in hun individuele leerproces. “Mijn lessen bestaan vooral uit veel oefening en het tekenen en schilderen van prachtige dingen. Natuurlijk bespreek ik ook wel eens voorbeelden, maar we zijn vooral lekker bezig. Binnen een groep heb ik veel aandacht voor een persoon. Ik wil het beste uit iedere cursist halen. Het is ontzettend mooi om een cursist te zien tekenen en schilderen – daar een verrassend resultaat mee krijgt -  en daar  veel voldoening uit haalt.” Linty is gespecialiseerd in model, portret en dieren tekenen en schilderen in aquarelverf en met andere diverse technieken zoals potlood en pastel.

Wil je nog wat vragen over deze cursus?

Cursus:

workshop dieren tekenen

Docent(en)
Linty de Bruijn
Locatie
RICK, Wilhelminasingel 12 Weert
Lesdag
Vrijdag (13:30 - 15:30 uur)
Aantal
5 lessen
Doelgroep
vanaf 55 jaar, vanaf 21 jaar, vanaf 18 jaar, vanaf 16 jaar
Startdatum
4 juni 2021
Lesdata
4 juni 2021
11 juni 2021
18 juni 2021
25 juni 2021
2 juli 2021
Lesduur
120 min.
Code
8379
Prijs
82,00 Je woont in Gemeente Weert
94,00 Je woont in Gemeente Cranendonck, Gemeente Nederweert
103,00 Je woont in Overige gemeenten
(De prijs kan variƫren vanwege gemeentelijke subsidies. Gezinnen met minimale financiƫle middelen kunnen in aanmerking komen voor extra subsidie.)

Ja, ik schrijf me in voor deze cursus!