Omschrijving

Het leren tekenen en schilderen van de mens is een boeiend proces. Naast het juist kunnen weergeven van verhoudingen en houding letten we ook op ruimtelijkheid, lijnvoering, kleur en compositie. Portret, gekleed figuur of naakt kennen hun eigen uitdagingen, net als de diverse teken- en schildermaterialen die hiervoor gebruikt kunnen worden!

In 12 lessen kunt u bij RICK verder komen in uw ontwikkeling om het tekenen en schilderen van de mens verder onder de knie te krijgen. Elke les is er een levend model (dus geen foto’s) dat in korte en langere poses voor de groep poseert. Er wordt in een groep van maximaal 12 mensen gewerkt. De lessen duren 2,5 uur, met halverwege een korte koffiepauze.

Materiaalgebruik is afhankelijk van de ervaring van de deelnemer en wordt in overleg afgesproken. De lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

 

model tekenen en schilderen
Onze docent(en)
Vraag?

Onze docent(en)

Johannie van Tuel

Wil je nog wat vragen over deze cursus?

Cursus:

model tekenen en schilderen

Docent(en)
Johannie van Tuel
Locatie
RICK, Wilhelminasingel 12 Weert
Lesdag
Woensdag (19:30 - 22:00 uur)
Aantal
12 lessen
Doelgroep
vanaf 18 jaar
Startdatum
7 oktober 2020
Lesduur
150 min.
Code
8326
Prijs
226,00 Je woont in Gemeente Weert
260,00 Je woont in Gemeente Cranendonck, Gemeente Nederweert
283,00 Je woont in Gemeente Heeze-Leende, Overige gemeenten
(De prijs kan variƫren vanwege gemeentelijke subsidies. Gezinnen met minimale financiƫle middelen kunnen in aanmerking komen voor extra subsidie.)

Ja, ik schrijf me in voor deze cursus!