Omschrijving

De klarinet hoort bij de familie van de houten blaasinstrumenten. Aan de onderkant van het mondstuk zit een riet. Er is een hele klarinetfamilie, van klein (Esklarinet) tot groot (Contrabasklarinet). Als je begint is dat meestal op een Besklarinet. Van klassiek tot pop, jazz en wereldmuziek, je kunt het op dit instrument spelen. In een harmonie heeft dit instrument een belangrijke plaats.

Samenspelen of solo, het kan allemaal: RICK heeft verschillende groepjes in de regio Weert waar je straks muziek mee kunt maken. Een ervan is het Clarinet Choir Weert waarin een heleboel verschillende klarinetten spelen.

Huren of kopen? Bij een vereniging krijg je meestal een instrument in bruikleen. Als je geen lid bent van een vereniging, kun je om te beginnen het beste een instrument huren. Als je het leuk vindt, kun je er later eentje kopen. Overleg altijd eerst met je docent.

Oud genoeg? Je kunt het beste beginnen als je ongeveer 8 jaar bent, maar later kan ook.

klarinet vanaf 21 jaar
Onze docent(en)
Vraag?

Onze docent(en)

Cyrina van der Bolt
John van Peij

Wil je nog wat vragen over deze cursus?

Cursus:

klarinet vanaf 21 jaar

Docent(en)
Cyrina van der Bolt John van Peij
Locatie
RICK, Wilhelminasingel 12 Weert
Lesdag
Maandag, Dinsdag, Zaterdag
Aantal
10 lessen jaarcursus - start vanaf september 2020, instromen kan tussentijds.
Doelgroep
vanaf 21 jaar
Startdatum
31 augustus 2020
Lesduur
30 min.
Code
KLLK
Prijs
399,00 Je woont in Gemeente Cranendonck, Gemeente Nederweert, Gemeente Weert, Overige gemeenten
(De prijs kan variƫren vanwege gemeentelijke subsidies. Gezinnen met minimale financiƫle middelen kunnen in aanmerking komen voor extra subsidie.)
Opmerkingen

De prijs is een vanaf-prijs. Deze prijs is gebaseerd op 10x 30 minuten les. Bekijk hier alle mogelijkheden voor leskaarten. Geef bij je inschrijving aan voor welke lesduur en frequentie jij kiest.  

 

 

Ja, ik schrijf me in voor deze cursus!

Muziek, Instrument Zoek een andere cursus