Omschrijving

Maak jouw eigen KerstKunst

Wil jij familie en vrienden verrassen met eigengemaakte KerstKunst? Speciaal voor deze feestdagen organiseren wij van 7 t/m 11 december elke avond van 19.30 - 22.00 uur leuke beeldende workshops. Zo kom je helemaal in de Kerstsfeer. Leuk om te doen met medecursisten, familie of vrienden en vriendinnen.

Schilderen met licht

Met deze fotografieworkshop schilder jij met licht. Neem een camera  mee waarbij jezelf de sluitertijd kunt instellen en eventueel een statief. We spelen met de sluitertijd om tot een creatief eindresultaat te komen. Na de workshop ontvang je prints in een kleine oplage.

 

Kerstkunst- schilderen met licht
Wat kun je verwachten?
Tips ter voorbereiding
Onze docent(en)
Vraag?

Wat kun je verwachten?

  • Na de workshop neem je meerdere exemplaren van jouw unieke en persoonlijke gemaakte kunstcadeautjes mee naar huis. Vervolgens kun je ze zelf op de post doen: de cadeautjes passen allemaal door de brievenbus.

Tips ter voorbereiding

  • Je hebt geen specifieke voorkennis of ervaring nodig.
  • Ook kun je een cadeaubon kopen voor één of meerdere van deze workshops. Deze kun je opvragen via balie@rickraakt.nl.

 

 

 

Onze docent(en)

Tahne Kleijn

Docente Tahné Kleijn noemt zichzelf geen fotograaf maar een kunstenaar. “Voor mij is de techniek achter de fotografie de basis. Daarna wordt het pas écht leuk. Als je weet welke technieken er zijn, dan kun je ermee spelen. Dat resulteert in bijzondere en creatieve foto’s.”

Tahné leert haar cursisten eerst goed te kijken naar foto’s. Van andere cursisten, professionele fotografen en die van jezelf. Haar lessen bevatten daarom een fijne mix van het bespreken van foto’s, uitleg van theorie en oefenen in de praktijk. “Daarnaast moedig ik cursisten altijd aan een app-groep te starten om tussendoor foto’s met elkaar te delen en te bespreken.”

Wil je nog wat vragen over deze cursus?

Cursus:

Kerstkunst- schilderen met licht

Docent(en)
Tahne Kleijn
Locatie
RICK, Wilhelminasingel 12 Weert
Lesdag
Woensdag (19:30 - 22:00 uur)
Aantal
1 lessen
Doelgroep
vanaf 18 jaar
Startdatum
9 december 2020
Lesduur
150 min.
Code
8967
Prijs
20,00 Je woont in Gemeente Weert
23,00 Je woont in Gemeente Cranendonck, Gemeente Nederweert
25,00 Je woont in Gemeente Heeze-Leende, Overige gemeenten
(De prijs kan variƫren vanwege gemeentelijke subsidies. Gezinnen met minimale financiƫle middelen kunnen in aanmerking komen voor extra subsidie.)

Ja, ik schrijf me in voor deze cursus!