Regionaal instituut Cultuur- en kunsteducatie
Omschrijving

Lijkt het je vet om in een band te spelen én een opname te doen in een echte opname studio? Dan zoekt het RICK jou!

Meld je dan nu aan voor deze unieke ervaring!

In 5 weken tijd ga je een hit (pop liedje) leren spelen in een echte band. Dit allemaal onder begeleiding van onze docent Kimberley. Samen met Kimberley ga je 4 keer repeteren en ga je leren hoe je goed samen kunt spelen zodat het klinkt als een gave band. We gaan het project afsluiten met een vette studio-opname in een échte opnamestudio! Uiteraard krijg je in de studio ook uitleg over hoe alles daar werkt.

De repetities zullen plaatsvinden bij het Muziekhuis in Maarheeze op dinsdagavond tussen 18:30 en 19:30. De repetitiedata zijn: 28 mei, 4, 11, en 18 juni.

De studio opname gaat plaatsvinden in Weert in de opnamestudio van het RICK. Je moet dus één keer naar Weert komen. We spreken samen af wanneer dat is. Je gebruikt instrumenten van RICK en krijgt een studio-opname mee naar huis.

Dus!

Speel je een instrument en/of heb je meegedaan aan het ‘in de band project’? Meld je dan nu aan voor deze unieke ervaring!

Mogelijk kom je in aanmerking voor ondersteuning door stichting leergeld Weert-Nederweert-Cranendonck: www.leergeld.nl/weert

 

Cursus:

Hitband

Docent(en)
Kimberly Peters
Locatie
Muziekhuis in Maarheeze
Lesdag
Dinsdag (18:30 - 19:30 uur)
Aantal
5 lessen inclusief opname
Doelgroep
jeugd, jongeren
Startdatum
28 mei 2019
Lesduur
60 min.
Code
912
Prijs
82,00 Je woont in Cranendonck, Nederweert, Weert
94,00 Je woont in Heeze-Leende
103,00 Je woont in Asten, Someren, Overige gemeenten
(De prijs kan variëren vanwege gemeentelijke subsidies. Gezinnen met minimale financiële middelen kunnen in aanmerking komen voor extra subsidie.)

Ja, ik schrijf me in voor deze cursus!

Muziek, Rockplein Zoek een andere cursus