Cursus

Barre work-out voor
een strak en lenig lichaam

Met een work-out aan de barre, het object dat centraal staat bij balletlessen, train je je hele lichaam. Het is een perfecte en slimme combinatie van pilates (precisie en core stability), yoga (lenigheid en kracht) klassiek ballet (elegantie, houding en spierspanning) en een cardiotraining (conditie). Zo werk je tijdens de lessen aan de vorming van je spieren, je houding en je balans. Het resultaat: een fit, sterk en lening lichaam.

barre workout
Wat kun je verwachten?
Tips ter voorbereiding
Onze docent(en)
Vraag?

Wat kun je verwachten?

  • Binnen de groep is er veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
  • Er wordt gewerkt aan het verbeteren van je bindweefsel, houding, uithoudingsvermogen en lenigheid.
  • Vloeiende bewegingen en krachttraining wisselen elkaar af tijdens een pittige work-out. Tussendoor wordt er aandacht besteed aan het stretchen om je lichaam soepel te houden en om ervoor te zorgen dat je spieren steeds opnieuw worden verlengd.

 

Tips ter voorbereiding

  • Je hebt geen specifieke voorkennis of ervaring nodig. De docente deelt je in een groep in op basis van leeftijd en niveau.
  • Draag comfortabele kleding waarin je je gemakkelijk kunt bewegen.
  • Het is mogelijk om te kiezen voor een 10 rittenkaart van €120,00 (alleen voor deze les geldig). Deze kaart is 6 maanden geldig vanaf afname. Wil je een 10 rittenkaart? Vermeld dit dan tijdens jouw inschrijving bij de bijzonderheden.

Onze docent(en)

Laura Heider

Docente Laura Heider kan niet zonder dans. “Dans is voor mij de verbinding met jezelf, je lichaam, je beweging én met de buitenwereld: de muziek en mensen om je heen. Een zeer bijzondere en persoonlijke ervaring.” Dat persoonlijke aspect komt terug in al haar danslessen, die vrij en speels zijn. “Ik moedig ieder aan te (durven) zijn wie diegene is. Er is altijd ruimte voor persoonlijke interpretatie, dat motiveert tenslotte een beweging.” 

Met veel interesse verdiept Laura zich graag in dansimprovisatie, ofwel de kunst van de spontane dans. “Dit is voor mij ook dans in de openbare ruimte of een interactieve performance. Daarnaast zijn Flying Low (een danstechniek) en Passing Through (compositie) van David Zambrano die ik heb bestudeerd, een grote inspiratie voor me.”

Wil je nog wat vragen over deze cursus?

Cursus:

barre workout

Docent(en)
Laura Heider
Locatie
RICK, Wilhelminasingel 12 Weert
Lesdag
Donderdag (19:45 - 21:00 uur)
Aantal
jaarcursus
Doelgroep
vanaf 18 jaar, vanaf 21 jaar, vanaf 55 jaar
Startdatum
5 september 2024
Lesduur
75 min.
Code
781 24-25
Prijs
467,00 Je woont in Gemeente Nederweert, Gemeente Weert, Gemeente Cranendonck
584,00 Je woont in Overige gemeenten
De prijs varieert vanwege gemeentelijke subsidies.
(Gezinnen met minimale financiƫle middelen kunnen in aanmerking komen voor extra subsidie.)
Opmerkingen

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een 10 rittenkaart van € 132,00 (alleen voor Barre Workout geldig) Deze kaart is 6 maanden geldig vanaf afname. Wilt u een rittenkaart? Vermeld dit dan bij de bijzonderheden.

Ja, ik schrijf me in voor deze cursus!